Your brand is great.

Let’s make it AMazing.

Ontwerpen voor meetbare impact

AMJane is gebaseerd op twee principes: een passie voor design & communicatie, en de drive om impactvolle bedrijven te helpen toegang te krijgen tot dergelijke diensten tegen een betaalbare prijs. De klanten van AMJane vertegenwoordigen onze eigen waarden: gedreven om een positieve impact te creëren op hun omgeving.

Creating for impact

Branding

AMJane neemt de persoonlijkheid van uw merk in zich op om uw eigen stijl te bepalen.

→ Redactioneel ontwerp

→ Creatie van een merkidentiteit 

→ Brand assets

Web & App design

Ervaren in digitale klantreizen, AMJane brengt uw merk naar de digitale wereld.

→ Web & app interface ontwerp

→ Web & app ontwikkeling
(in samenwerking met Embie)

→ Herontwerp van de gebruikerservaring

Communicatiestrategie

AMJane heeft ervaring met wereldwijde strategieën met een reputatie en digitale focus.

→ Coms/Marketingplan & -strategie

→Presentatie design & storytelling

→ Copywriting

 

Branding & Graphic design | Communication
Editorial design of a financial company's annula report, KOIS

Impactvol ontwerp, voor impactvolle inhoud

De missie van KOIS is gericht op impact. Impact in de financiële gemeenschap, impact op de wereld, impact voor de gemeenschappen waarin ze werken. En hun impactrapport is het ultieme jaarlijkse document om die impact te vertalen.

Copywriting en opmaak van het rapport was met dit doel voor ogen. Het resultaat is een document dat de aandacht trekt, de lezers inspireert en voor iedereen herkenbaar is.

Branding & Graphic design

rg invest brand book cover

Een moderne & warme identiteit voor een lokaal vastgoedmerk

Na 4 jaar bestaan moest RG Invest zijn visuele identiteit opnieuw definiëren om deze af te stemmen op zijn merk: een kwalitatief hoogstaand, dicht bij de klant staand, full service vastgoedbedrijf.

In de loop van een maand heeft AMJane de waarden van het merk gedistilleerd tot een nieuwe moderne en warme identiteit.

"Ik waardeer vooral AMJane's reactiviteit & ernst, om nog maar te zwijgen van het talent dat mijn bedrijf een prachtig logo en een merkboek heeft gegeven dat perfect overeenkomt met de waarden die we naar voren hebben gebracht.".

- Mathieu Rompteau, Algemeen Directeur van RG Invest

Web design

Golegal website redesign and user experience cover right facing final

Een digitale aanwezigheid voor een historische analoge dienst

GOlegal, als schaalvergroting, is een grote uitdaging aangegaan: het revolutioneren van de manier waarop we toegang hebben tot juridische diensten.

In 2020, na 5 jaar bestaan, had GOlegal een volledige herinrichting van haar website nodig. Om niet alleen de klantervaring te verbeteren, maar ook om te vertegenwoordigen wat ze verkopen: een gemakkelijke, actuele en toch professionele juridische ervaring voor iedereen.

"GOlegal is verheugd te kunnen profiteren van de diensten van AMJane. Veel meer dan alleen het leveren van geavanceerde diensten, was AMJane een drijvende kracht achter het voorstel om onze visie te vertalen naar online identiteit en perceptie!"
- Donatien Cassiers, Algemeen Directeur van GOlegal

of volg ons voor meer inhoud…

Ze maakten een impact met ons

Mathieu Rompteau

Algemeen Directeur, RG Invest

Ik wil AMJane bedanken voor het uitstekende werk dat is verricht voor RG INVEST. Ik waardeer vooral zijn reactiviteit en zijn ernst, om nog maar te zwijgen van zijn talent, dat mijn bedrijf een prachtig logo en een grafisch charter heeft gegeven dat perfect overeenkomt met de waarden die wij naar voren brengen.

Donatien Cassiers

Algemeen Directeur, GOlegal

GOlegal maakt graag gebruik van de diensten van AMJaneAMJane leverde inzichtelijk advies en top level deliverables op het gebied van webdesign, copywriting en online UX/gebruikerservaring. Veel meer dan alleen het aanbieden van geavanceerde diensten, was AMJane een drijvende kracht achter het voorstel om onze visie te vertalen naar online identiteit en perceptie!

Eleni Jacobs

Co-founder, NNORM

We hadden het genoegen om samen met AMJane te werken aan de creatie van NNORM's eerste bedrijfspresentatie. AMJane was zeer efficiënt en proactief in haar aanpak. In het begin wisten we niet echt hoe we onze visie, onze diensten en de presentatie van NNORM aan potentiële klanten moesten vormgeven. AMJane, die een duidelijke expert is in haar vakgebied, heeft ons snel begeleid en met slechts een handvol informatie van onze kant heeft ze in weinig tot geen tijd een ongelooflijke en zeer professioneel ogende presentatie kunnen maken!

Jill Van Gavere

Co-founder, NNORM

Naast het maken van de presentatie, bleek AMJane een betrouwbare partner te zijn in andere zaken zoals het geven van tips & tricks over kleuren, ppt gebruik etc. Om dingen samen te vatten: AMJane zal voortdurend uw verwachtingen overtreffen en zal een extra stap zetten om aan uw wensen te voldoen. Haar zeer brede expertise zal u helpen met alles wat intern en extern te maken heeft met communicatie in de breedste zin van het woord.

We maken van uw merk een prioriteit. Contacteer ons!

    Door uw gegevens in dit formulier in te voeren, gaat u akkoord met de verwerking van uw gegevens in overeenstemming met ons Privacybeleid.

    We maken van uw merk een prioriteit. Contacteer ons!

      Door uw gegevens in dit formulier in te voeren, gaat u akkoord met de verwerking van uw gegevens in overeenstemming met ons Privacybeleid.