Digitaal ontwerp

voor een analoge industrie.

 

Webdesign dat tot iedereen spreekt.

GOLEGAL front page web design2

Inspelen op complexe en uiteenlopende behoeften in één website

GO legal praat met schaalvergroting CEO’s, non-profits, zelfstandigen en bedrijfsjuridische afdelingen. Zij bieden op maat gemaakte diensten aan deze afdelingen, om de juridische gesprekken te demystificeren & de gebruikelijke juridische pijnpunten op te lossen.

Hun website moest dit weerspiegelen, door eenvoudig en gebruiksvriendelijk te zijn en tegelijkertijd de professionele & deskundige kwaliteit van GOlegal te verlossen. De website moest ook een meertalig en multi-country design hebben om de bezoekers in België (Frans, Nederlands, Engels), Luxemburg en Frankrijk te kunnen bedienen.

En tegelijk de conversies verhogen

AMJane ontwierp de nieuwe website van GOlegal om leads te genereren. We creëerden een eenvoudige maar opvallende gebruikerservaring, met als doel de lezer te boeien en hem of haar de hand te reiken aan GOlegal.

We hebben het multi-country aspect van GOlegal opgenomen via een eenvoudig menu boven aan de pagina. De gebruiker komt ook naar voren in het specifieke land door middel van de headerfoto, die een specifiek oriëntatiepunt voor elk land vertegenwoordigt.

In de loop van de eerste maanden volgt AMJane ook de resultaten van GOlegal en werkt ze de website verder bij waar nodig. Deze eerste resultaten zullen eind 2020 beschikbaar zijn, blijf op de hoogte!

GOLEGAL legal saas part2 web design

Uw site ontwerpen en copywriten met impact?  

Golegal website redesign and user experience cover right facing final
GOLEGAL services page web design
don cassiers, founder and md of golegal

Klant is koning!

Wat vond de Algemeen Directeur van GOlegal van onze samenwerking?

GOlegal maakt graag gebruik van de diensten van AMJane. AMJane leverde inzichtelijk advies en top level deliverables op het gebied van webdesign, copywriting en online UX/gebruikerservaring. Veel meer dan alleen het aanbieden van geavanceerde diensten, was AMJane een drijvende kracht achter het voorstel om onze visie te vertalen naar online identiteit en perceptie!

Donatien Cassiers

Algemeen Directeur van GOlegal

GOLEGAL join us recruitment page web design
GOLEGAL legal department as a service web design
GOLEGAL clients and approach web design3

Ontdek de andere projecten van AMJane

We maken van uw merk een prioriteit. Contacteer ons!

    Door uw gegevens in dit formulier in te voeren, gaat u akkoord met de verwerking van uw gegevens in overeenstemming met ons Privacybeleid.

    We maken van uw merk een prioriteit. Contacteer ons!

      Door uw gegevens in dit formulier in te voeren, gaat u akkoord met de verwerking van uw gegevens in overeenstemming met ons Privacybeleid.