Een gloednieuw template,
voor een gloednieuw bedrijf.

 

Template & bedrijfspresentatie ontwerp

NNORM powerpoint presentation design team cohesion slide

Van een uniek template

NNORM is een coachende start-up met als doel het creëren van veilige teamomgevingen in alle bedrijven.

Als ontluikende start-up wilde NNORM een persoonlijke presentatie template hebben die hun originaliteit en ervaring laat zien. AMJane ging de uitdaging aan en ontwierp een uniek powerpoint-sjabloon, passend bij het imago van NNORM.

Naar een doelgerichte verhaallijn

Bovendien wenste NNORM een unieke & professioneel ogende bedrijfspresentatie om hun bedrijf aan potentiële klanten te presenteren.

AMJane bedacht NNORM’s bedrijfspresentatie van begin tot eind, van het ontwerp tot de verhaallijn. We gaven NNORM ook enkele presentatie- & spreekvaardigheidstips om hen te helpen hun nieuwe business naar nieuwe hoogten te brengen.

NNORM powerpoint presentation design end slide

Een impactvolle presentatie en storyline nodig?

Presentation powerpoint made for NNORM, a coaching start-up
NNORM powerpoint presentation design services slide
Jill Van Gavere, co-founder of NNORM
Eleni Jacobs, co-founder of Nnorm

Klant is koning!

Wat vonden de oprichters van NNORM van onze samenwerking?

We hadden het genoegen om samen met AMJane te werken aan de creatie van NNORM’s eerste bedrijfspresentatie. AMJane was zeer efficiënt en proactief in haar aanpak.

In het begin wisten we niet echt hoe we onze visie, onze diensten en de presentatie van NNORM aan potentiële klanten moesten vormgeven. AMJane, die een duidelijke expert is in haar vakgebied, heeft ons snel begeleid en met slechts een handvol informatie van onze kant heeft ze in weinig tot geen tijd een ongelooflijke en zeer professioneel ogende presentatie kunnen maken! Naast het maken van de presentatie, bleek ze een betrouwbare partner te zijn in andere zaken zoals het geven van tips & tricks over kleuren, ppt gebruik etc.

Om de zaken samen te vatten: AMJane zal voortdurend uw verwachtingen overtreffen en zal net dat beetje extra doen om aan uw wensen te voldoen. Haar zeer brede expertise zal u helpen met alles wat intern en extern te maken heeft met communicatie in de breedste zin van het woord.

Jill Van Gavere & Eleni Jacobs
Founders van NNORM

NNORM powerpoint presentation design no team without trust slide
NNORM powerpoint presentation design team slide

Ontdek de andere projecten van AMJane

We maken van uw merk een prioriteit. Contacteer ons!

    Door uw gegevens in dit formulier in te voeren, gaat u akkoord met de verwerking van uw gegevens in overeenstemming met ons Privacybeleid.

    We maken van uw merk een prioriteit. Contacteer ons!

      Door uw gegevens in dit formulier in te voeren, gaat u akkoord met de verwerking van uw gegevens in overeenstemming met ons Privacybeleid.