Getuigenissen van klanten

Bij AMJane stopt een project pas echt als de klant tevreden is.
Bekijk hier enkele van onze laatste klantenfeedback!

Geïnteresseerd in het creëren met impact?

Mathieu Rompteau

Algemeen Directeur, RG Invest

Ik wil AMJane bedanken voor het uitstekende werk dat is verricht voor RG INVEST. Ik waardeer vooral zijn reactiviteit en zijn ernst, om nog maar te zwijgen van zijn talent, dat mijn bedrijf een prachtig logo en een grafisch charter heeft gegeven dat perfect overeenkomt met de waarden die wij naar voren brengen.

Donatien Cassiers

Algemeen Directeur, GOlegal

GOlegal maakt graag gebruik van de diensten van AMJaneAMJane leverde inzichtelijk advies en top level deliverables op het gebied van webdesign, copywriting en online UX/gebruikerservaring. Veel meer dan alleen het aanbieden van geavanceerde diensten, was AMJane een drijvende kracht achter het voorstel om onze visie te vertalen naar online identiteit en perceptie!

Eleni Jacobs

Co-founder, NNORM

We hadden het genoegen om samen met AMJane te werken aan de creatie van NNORM's eerste bedrijfspresentatie. AMJane was zeer efficiënt en proactief in haar aanpak. In het begin wisten we niet echt hoe we onze visie, onze diensten en de presentatie van NNORM aan potentiële klanten moesten vormgeven. AMJane, die een duidelijke expert is in haar vakgebied, heeft ons snel begeleid en met slechts een handvol informatie van onze kant heeft ze in weinig tot geen tijd een ongelooflijke en zeer professioneel ogende presentatie kunnen maken!

Jill Van Gavere

Co-founder, NNORM

Naast het maken van de presentatie, bleek AMJane een betrouwbare partner te zijn in andere zaken zoals het geven van tips & tricks over kleuren, ppt gebruik etc. Om dingen samen te vatten: AMJane zal voortdurend uw verwachtingen overtreffen en zal een extra stap zetten om aan uw wensen te voldoen. Haar zeer brede expertise zal u helpen met alles wat intern en extern te maken heeft met communicatie in de breedste zin van het woord.

Christophe Peeters, Bastien Van Wylick en Sébastien Peeters

Co-founders, eDock

We waren verheugd om samen met AMJane en Embie op de landingspagina van eDock te werken. Onze timing was extreem krap en ze slaagden erin om een geweldig ontwerp te leveren op basis van een korte briefing. Hun toegankelijkheid en zeer snelle reactie maken het mogelijk om onze deadlines te halen en hun creativiteit beviel ons. We kunnen alleen maar hun werk aanbevelen.

Explore AMJane’s work

Let's make your brand a priority. Reach out!

    By entering your details in this form, you agree to the processing of your data in accordance with our Privacy policy.

    Let's make your brand a priority. Reach out!

      By entering your details in this form, you agree to the processing of your data in accordance with our Privacy policy.