AMJane projecten

Op deze pagina vindt u onze meest recente openbare projecten.

Interesse om te creëren met impact?

Branding & Graphic design | Communication
Editorial design of a financial company's annula report, KOIS

Impactvol ontwerp, voor impactvolle inhoud

De missie van KOIS is gericht op impact. Impact in de financiële gemeenschap, impact op de wereld, impact voor de gemeenschappen waarin ze werken. En hun impactrapport is het ultieme jaarlijkse document om die impact te vertalen.

Copywriting en opmaak van het rapport was met dit doel voor ogen. Het resultaat is een document dat de aandacht trekt, de lezers inspireert en voor iedereen herkenbaar is.

Branding & Graphic design

rg invest brand book cover

Een moderne & warme identiteit voor een lokaal vastgoedmerk

Na 4 jaar bestaan moest RG Invest zijn visuele identiteit opnieuw definiëren om deze af te stemmen op zijn merk: een kwalitatief hoogstaand, dicht bij de klant staand, full service vastgoedbedrijf.

In de loop van een maand heeft AMJane de waarden van het merk gedistilleerd tot een nieuwe moderne en warme identiteit.

"Ik waardeer vooral AMJane's reactiviteit & ernst, om nog maar te zwijgen van het talent dat mijn bedrijf een prachtig logo en een merkboek heeft gegeven dat perfect overeenkomt met de waarden die we naar voren hebben gebracht.".

- Mathieu Rompteau, Algemeen Directeur van RG Invest

Web design

Golegal website redesign and user experience cover right facing final

Een digitale aanwezigheid voor een historische analoge dienst

GOlegal, als schaalvergroting, is een grote uitdaging aangegaan: het revolutioneren van de manier waarop we toegang hebben tot juridische diensten.

In 2020, na 5 jaar bestaan, had GOlegal een volledige herinrichting van haar website nodig. Om niet alleen de klantervaring te verbeteren, maar ook om te vertegenwoordigen wat ze verkopen: een gemakkelijke, actuele en toch professionele juridische ervaring voor iedereen.

"GOlegal is verheugd te kunnen profiteren van de diensten van AMJane. Veel meer dan alleen het leveren van geavanceerde diensten, was AMJane een drijvende kracht achter het voorstel om onze visie te vertalen naar online identiteit en perceptie!"
- Donatien Cassiers, Algemeen Directeur van GOlegal

Branding & Graphic design | Communication

Investor presentation of non profit looking for funding - timeline page

Een visuele identiteit & crowdfunding video om financiering aan te trekken 

Tous Ensemble Handicap is een non-profit organisatie waarvoor AMJane de hele communicatiestrategie ontwerpt. Dit omvat het creëren van een visuele identiteit zoals het logo en de algemene beschrijving, het helpen bij crowdfunding inspanningen, pers en social media communicatie.

In 2020 heeft AMJane met succes de crowdfunding-campagne en haar mediaondersteuning opgezet, waarbij de oorspronkelijke doelstelling uiteindelijk met meer dan driedubbel werd overtroffen.

Communication

Presentation powerpoint made for NNORM, a coaching start-up

Een gloednieuw template, voor een gloednieuw bedrijf

NNORM is een coaching astart-up met als doel het creëren van veilige teamomgevingen in alle bedrijven. Om hun business naar nieuwe klanten te brengen, hadden ze behoefte aan een impactvolle en overtuigende bedrijfspresentatie, sjabloon & verhaallijn.

"In het begin wisten we niet echt hoe we onze visie, onze diensten en hoe we NNORM aan potentiële klanten moesten presenteren. AMJane, die een duidelijke expert is in haar vakgebied, heeft ons snel begeleid en met slechts een handvol informatie van onze kant heeft ze in weinig tot geen tijd een ongelooflijke en zeer professioneel ogende presentatie kunnen maken! Naast het maken van de presentatie, bleek ze een betrouwbare partner te zijn in andere zaken zoals het geven van tips & tricks over kleuren, ppt gebruik etc." - Jill & Eleni, oprichters van NNORM

Communication | Web design
Website design for impact finance company, KOIS

Webdesign & copywriting voor impact

De missie van KOIS is gericht op impact. Impact in de financiële gemeenschap, impact op de wereld, impact voor de gemeenschappen waarin ze werken. En hun website moest met dit doel voor ogen worden ontworpen.

Overal op de site was de uitdaging om een evenwicht te vinden tussen het aanspreken van hun verschillende stakeholdergroepen: van privé-investeerders, tot bedrijven, tot non-profits, tot de getroffen gemeenschappen.

Het resultaat is een volwaardige website, die door AMJane is ontworpen en geschreven.

Web design

edock front page website design2

Een website voor een snelgroeiende micro-mobiliteit start-up

eDock is een Belgische start-up die zich richt op het mogelijk maken van micro-mobiliteit in steden. In maart 2020 had eDock snel behoefte aan een landingspagina, om hun start-up te kunnen presenteren bij het ontmoeten van potentiële investeerders. De pagina moest ook de feedback van de eindgebruikers verzamelen.

In de loop van een week-end leverde AMJane een landingspagina op die paste bij de doelstellingen en de identiteit van eDock.

"We waren verheugd om samen met AMJane en Embie te werken aan de landingspagina van eDock. Onze timing was extreem strak en ze slaagden erin om een geweldig ontwerp te leveren op basis van een korte briefing. We kunnen hun werk alleen maar aanbevelen." - Christophe Peeters, Bastien Van Wylick en Sébastien Peeters, Founders van eDock

Niet al het werk van AMJane is openbaar. Voor meer informatie over een specifieke dienst kunt u ons bereiken.

We maken van uw merk een prioriteit. Contacteer ons!

    Door uw gegevens in dit formulier in te voeren, gaat u akkoord met de verwerking van uw gegevens in overeenstemming met ons Privacybeleid.

    We maken van uw merk een prioriteit. Contacteer ons!

      Door uw gegevens in dit formulier in te voeren, gaat u akkoord met de verwerking van uw gegevens in overeenstemming met ons Privacybeleid.